Klankbord

oor aandoening

Deel je ervaringen met anderen

Er zijn 3155 berichten geschreven.
U bekijkt momenteel pagina 1 van 316.

Naar pagina: Meest recent   2   3   4   5   6   7   8

Demarcusvrijdag 16 februari 2018 - 04:33u
We'd like to offer you the job <a href=" http://www.mens-app.es/tag/fertilidad/ ">veterinary use xcpbjdwcr buy cialis</a> July 24 (Reuters) - British semiconductor materials makerIQE Plc estimated first-half revenue to grow more than80 percent, ahead of market expectations, driven by strongperformance at its core wireless business.
Yvonnewoensdag 07 februari 2018 - 08:36u
Nathalie, dr. Somers is inderdaad zijn naam! Ik was het vergeten...
6 maart is al best snel want ik weet van Hanne dat hij wat betreft operaties lange wachtlijsten heeft. Ik verwacht dat je bij hem in goede handen bent, van wat ik van Hanne heb gelezen.
Succes en hopelijk worden je klachten niet erger.
Yvonnewoensdag 07 februari 2018 - 08:32u
Liz,
Ik ben niet bekend in omgeving A'dam maar ik zou me niet beperken tot de omgeving waar je woont. Tuba Aperta is niet (erg) bekend bij alle kno-artsen dus je kunt beter een arts zoeken die bekend is met de materie. Op dit forum (even goed doorlezen) vind je meerdere namen. Zelf ga ik altijd naar dr. Brinkhuis in Brunssum/Heerlen. Dat is voor mij ook niet heel dichtbij maar al moest ik naar de andere kant van de wereld...
Astriddinsdag 06 februari 2018 - 21:20u
Nathalie, graag gedaan. Ik hoop voor je dat het geen TA is en dat je op een andere manier van je klachten af komt als het geen TA is. Succes bij kno arts 6 maart. Als het goed is gaan ze met een camera via je neus kijken en zo kunnen ze zien of jou buis open staat.

Yvonne, ik heb dat na een half jaar gedaan. En na 1 week slikken kwam de autofonie geleidelijk terug. Dus toen meteen weer gestopt.

Groetjes astrid
Nathaliedinsdag 06 februari 2018 - 19:14u
Dag allen. Bedankt voor jullie reacties! Na gisteren heb ik de beslissing genomen om toch eerst bij de specialist te gaan. De kans blijft zo groot dat ik het niet heb, maar ik denk echt angstig te worden moesten die klachten erger worden. Nu kan ik er wel nog mee leven.... Denk ik.

M'n huisarts was erg begripvol, en regelde meteen een afspraak met dr Somers in Wilrijk. Ik dacht zijn naam te lezen bij het verhaal van Hanne. De afspraak is pas op 6mrt, maar zolang klachten hetzelfde blijven houd ik het vol. Het stelt me gerust dat deze arts de moeite neemt om TA te onderzoeken.

Het is juist omdat alle punten kloppen; symptomen, oorzaak (idd zwangerschap) en zelfs genetische mogelijke factoren (mijn vader heeft vaak ontstoken bvE en moet al 20j voortdurend nieuwe buisjes in de oren), dat ik jouw waarschuwing erg ernstig heb genomen Yvonne. Ik hoop nog wel dat ik het niet heb en dus prima die cortisone spray mag gebruiken daarna, maar vind het zeker de moeite om dan dat maandje te wachten.

Wel fijn dat jullie blijven kijken hier, want zo mensen met wat bezorgdheid hierrond voelen zich erg geholpen dan!

Veel groetjes
Yvonnedinsdag 06 februari 2018 - 12:47u
Astrid, fijn om te lezen dat jij ook nog steeds klachtenvrij bent! Eigenlijk zou je nu nog eens een tijd moeten beginnen met de ac-pil om te kijken of de autofonie dan terugkomt maar ik kan me heel goed voorstellen dat je dat niet aandurft.
Ik ben inderdaad ook nog steeds klachtenvrij sinds mijn laatste operatie in oktober 2017.

Nathalie, wat Astrid zegt klopt inderdaad maar was ik vergeten te zeggen: Tuba Aperta wordt vaak geassocieerd met hormonen, dus dat het is ontstaan na je zwangerschap is niet zo gek (áls het tuba aperta is...). Sommige vrouwen ontwikkelen TA tijdens de zwangerschap (een vriendin van mij ook, maar zij heeft een milde vorm).

Wat ik nu zeg is overigens gebaseerd op informatie van het internet c.q ervaringsdeskundigen dus nogmaals: geen artseninfo. Er is nu eemaal geen wetenschappelijk onderzoek naar gedaan voor zover ik weet.
Lizdinsdag 06 februari 2018 - 06:26u
Nog een goede kno arts aan te raden omgeving A’dam? Ik loop hier nu al 3 jaar mee rond en ben er nu wel mee!
Astridmaandag 05 februari 2018 - 22:19u
* na 5 jaar klachten te hebben gehad. En nu dus al 1,5 jaar van alle klachten af.
Astridmaandag 05 februari 2018 - 22:17u
Hoi allemaal. Ik wil toch ook even reageren op Nathalie. Ik lees nog steeds regelmatig mee. Ik raad net als Yvonne de neusspray af. Inderdaad het is niet bewezen. Maar achteraf bij mij heb ik sterk het vermoeden dat alle sprays die ik heb gehad het erger maakte. Een spray maakt de buis juist vrij en open. En stel dat jij TA heb, dan wil je juist niet dat de buis nog meer open gaat staan.

Ook geef je aan dat het na je bevalling is ontstaan. Als je dit hele forum terug leest (maar dat is nogal veel, maar heb ik wel gedaan toen die tijd, omdat ik radeloos was) lees je dus terug dat er meerdere vrouwen het tijdens of na de bevalling last van TA hebben gekregen. Ik ben ook geen arts, maar een verband met hormonen blijkt er soms toch te zijn. Mijn KNO dacht dat toen ook. Ik ben nog steeds na het stoppen van de anticonceptie pil (Yasim) van alle klachten af. Na 5 klachten te hebben gehad en op het eind 3 maanden last van continu autofonie.

Yvonne ben nog steeds blij om te lezen dat jij door de laatste operatie van je klachten af bent. Zo fijn voor je. En fijn dat je nog steeds de moeite neemt om mensen hier uitleg te geven en advies.

Sterkte allemaal. Groetjes
Yvonnemaandag 05 februari 2018 - 22:05u
Nathalie, neem hoe dan ook contact op met je huisarts (evt voor een doorverwijzing) en luister niet al te veel naar mij. Nogmaals, voor hetzelfde geld heb jij geen tuba aperta en is het niet van toepassing op jou. Dan heb je die neusspray misschien juist heel hard nodig.

Volgende pagina