Klankbord

oor aandoening

Deel je ervaringen met anderen

Er zijn 3676 berichten geschreven.
U bekijkt momenteel pagina 2 van 368.

Naar pagina: Meest recent   2   3   4   5   6   7   8

Aan jdinsdag 01 oktober 2019 - 09:31u
Oke grappig

Dankjewel voor het delen!!
Jmaandag 30 september 2019 - 19:29u
Hoi, ja ik heb inderdaad iemand uit amerika op de mail gehad. Ik dacht ik ga het gewoon proberen. Ik heb zelf de 100 mg van Solgar gebruikt maar ik denk niet dat het merk op zich verschil maakt. Houdt wel rekening met de flush reactie, als je daar niet van op de hoogte bent, schrik je ervan denk ik.
Aan Jmaandag 30 september 2019 - 15:58u
Hoi J,

Wauw! Wat een goed nieuws. Ik heb dit toevallig ook van een meisje via instagram gehoord en die had het ook maar 1x gebruikt en had daarna nooit meer autofonie!
Heb je het toevallig ook via haar? Amerikaans meisje op instagram.

Welk merk en welke hoeveelheid heb jij gebruikt? Dankjewel voor het delen :)

Groetjes!
Jmaandag 30 september 2019 - 10:15u
Beste allemaal. Ik ben de B3 vitamine "niacin" gaan gebruiken. Ook wel bekend als nicotinezuur. Dit geeft een "flush" reactie. Mijn hele lichaam werd warm en ging jeuken/branden, dit duurde ongeveer 20 min. Alle bloedvaten worden open gezet. Maar hierdoor ben ik van de autofonie af. Ik heb het maar 2 dagen gebruikt en het is al 3 weken goed nu. Ik zeg niet dat dit de oplossing is maar het is het proberen waard. Let op dat je wel degene moet hebben die deze "flush" veroorzaakt. Je hebt hem namelijk ook zonder flush. En overleg eerst met je huisarts/apotheek ivm ander medicijngebruik of gezondheidsproblemen. Ik hoop dat het jullie ook wat helpt.
Hansmaandag 30 september 2019 - 10:05u
Weet iemand een goede KNO die gespecialiseerd is in TA en ook geen al te lange wachtlijsten heeft? Hoor het graag
Aan roosdonderdag 26 september 2019 - 18:34u
Nog een toevoeging; misschien een geruststelling dat het als de hormonen weer tot rust komen het ook weer minder kan worden
Aan roosdonderdag 26 september 2019 - 18:33u
Hoi Roos,

In de overgang heb je last van de hormonen. Zie vaker dat mensen met tuba als er iets met de hormonen is meer last krijgen (zwangerschap, als men aan de pil is of rond menstruatie als ik voor mezelf spreek)

Ik hoop ook dat er ooit een oplossing komt, dit is niet te doen :(

Sterkte!
Rooswoensdag 25 september 2019 - 19:45u
Ik heb achteraf al jaren ploppen van oren,maar het laatste jaar is t erger.( In middels ben ik 54 en in de overgang).vorig jaar was ik verkouden en had last van me oren dus naar huisarts ..ja je trommelvlies is naar binnen getrokken dus je krijg een neusspray wat ze normaal bij de kno artsen geven...maar de klachten bleven dus toch maar is naar kno arts en daar kreeg ik de mededeling..gelijk stoppen met die neusspray die maak dat je buisjes nog verder gaan open staan...je heb.TA.....en daar moet je mee leren leven..helaas...maar ik merk dat het me leven gaat beinvloeden...had nog wel is periodes dat wat minder was ...maar nu niet meer...het is om gek van te worden...ik snap jullie allemaal hier op de site....overal is tegenwoordig wel wat voor....wie help Ons..Heeft iemand tips of iets ...als ik verkouden ben is een verademing...terwijl je juist last heb van verstopte neus...beter dan dit
Aan anoniemmaandag 23 september 2019 - 15:49u
Hoi anoniem,

Ik snap dat deze klachten depressiviteit opwekken, maar zoek alsjeblieft hulp. Ga naar een KNO, laat je onderzoeken. Vaak is er een oorzaak te wijten aan de klachten. Ga dingen zelf uitproberen. Ook zijn er ook echt wel operatieve mogelijkheden om dit probleem (enigzins) op te lossen. Ga dus aub geen rare dingen doen en zoek eerst hulp. En blijf positief, hoe moeilijk het ook is! Je zult zien dat daar je stemming en wellicht de klachten ook minder van worden.
Anoniemzaterdag 21 september 2019 - 20:36u
Hoi,
Sinds ik tuba aperta heb in ernstige mate merk ik dat ik het leven niet meer zie zitten en ik psychotisch ben geworden.
Zijn er mensen die nog iets positiefs kunnen zeggen? Ik ben klaar om op te geven door het geplop en geklik en het hard horen van mijn stem en ademhaling in beide oren

Volgende pagina