Klankbord

oor aandoening

Deel je ervaringen met anderen

Er zijn 3629 berichten geschreven.
U bekijkt momenteel pagina 7 van 363.

Naar pagina: Meest recent   5   6   7   8   9   10   11

Jessezondag 09 juni 2019 - 14:59u
Ik ben al een hele lange tijd hetzelfde gewicht. Misschien 3 kilos minder. De enige oorzaak waar ik mezelf bij kan vinden is uitdroging. Maar na een week veel te drinken is het er nogsteeds. Ik begin nu zelfs ook mijn ademhaling te horen. Ik word helemaal gek mede door alle extreme verhalen die ik lees.
Aan jessezondag 09 juni 2019 - 11:30u
Alhoewel.. bij mij is het pas ontstaan nadat ik enorm veel kilo's aangekomen ben.. dus misschien werkt aankomen ook averechts.
Misschien toch beter naar een KNO gaan eerst.
Aan Jessedonderdag 06 juni 2019 - 19:41u
Hallo Jesse,

Daar begon het bij mij ook mee. Inderdaad dat gevoel alsof het beweegt en verder niks. Inmiddels hoor ik met regelmaat ook daadwerkelijk mijn ademhaling en stem hard na een plop of klik.. het is echt ontwikkeld tot tuba aperta dus. Hopelijk blijft dat bij jou uit. Zorg dat je 5 kilo aankomt ofzo mocht je recent afgevallen zijn, misschien kun je het dan voor zijn!
Aanvulling Jessemaandag 03 juni 2019 - 20:19u
Oh en bij mij gebeurd het ook het meest rond 12 uur. En in de avond bijna niet.

Mijn huisarts zegt dat het gewoon een allergische reactie is en heeft mij neusdruppels gegeven. Maar in angst voor verergering (waarover ik vaak lees) heb ik die niet veel gebruikt.
Jessemaandag 03 juni 2019 - 20:17u
Hallo,
Ik ben 17 jaar en voel redelijk vaak per dag mijn (linkerl trommelvlies heen en weer gaan tijdens ademen door mijn neus. Het is niet constant en gaat zo nu en dan weer over. Het negon eerst op mijn werk waardoor ik dacht dat het hoorde bij verkoudheid en o.a keelonsteking/voorhoofdholte ontsteking. (Dat heb ik erg vaak) ook hoor ik nu een ruis in dit oor. Al had ik sowieso al tinnitus door veelste harde muziek.

Enig idee of dit TA is of zouden er andere mogelijkheden zijn?
Soms lijkt het alsof het het ergst is na een weekend veel bier gedronken te hebben en weinig te eten.
Yvonnedonderdag 23 mei 2019 - 19:41u
@CS Bij mij was daarop in ieder geval de staat van de buis van Eustachius te zien.

@J Ja, verschillende ervaringsverhalen over gelezen (ook hier) en uiteindelijk allemaal negatief. Dat "papiertje" laat al snel los volgens mij. Maar ik heb er zelf geen ervaring mee.
CSdonderdag 23 mei 2019 - 19:35u
Weet iemand hier op dit forum of je op een CT scan het functioneren van de buis van Eustachius kunt zien? Open of dicht.
Aan Jwoensdag 22 mei 2019 - 08:19u
Bij mij zijn volgende klachten in december ontstaan 10 dagen na een oorontsteking: mezelf heel hard horen, mijn ademhaling horen, piep, vol gevoel in oor en klikken.
Die ademhaling en autofonie is na een tweetal maanden verdwenen. Maar ik hoorde mezelf links nog steeds in een echo, niet meer zo luid als voordien. En sinds eind maart was die echo helemaal weg. Enkel nog een voller gevol, geklik en piep. Leefbaarder dus. Sinds dit weekend heb ik die echo helaas nog 2x kort gehad.
Het is dus niet voorbij, maar wel beterschap. Hopelijk komt alles goed als voordien. Eerste keer in mijn leven dat ik een oorontsteking heb gehad, en eentje om nooit meer te vergeten alleszins.
Ik heb indertijd gans het internet gelezen in paniek en las weinig tot geen verhalen bij wie dit ontstaan is na een oorontsteking. En als ik er al eentje las, dan was er geen vervolg meer hoe het afgelopen is. Misschien hoopgevend dat het voorbij gegaan is, want als je geen last meer hebt, dan kom je ook niet meer op dergelijke forums.
Jdinsdag 21 mei 2019 - 10:24u
@eveline.
Zit er verbetering in of zijn het blijvende klachten gebleven?
Evelinemaandag 20 mei 2019 - 18:26u
@J
Bij mij zijn deze klachten ontstaan na een oorontsteking.

Volgende pagina