Klankbord

oor aandoening

Deel je ervaringen met anderen

Er zijn 3908 berichten geschreven.
U bekijkt momenteel pagina 8 van 391.

Naar pagina: Meest recent   6   7   8   9   10   11   12

Lene Hansen from Denmarkwoensdag 05 mei 2021 - 15:32u
Clinics who treat Patulous Eustachian Tube/ Klaffende tube/ Tuba Aparta (åbenstående eustakisk rør) (Enn openstaande buis van Eustachius) / Tuba Beante/ Béance tubaire / Patuloz östaki tüpü

UK
https://www.bmihealthcare.co.uk/consultants/ian-david-bottrill Ian Bottrill. Contack his secretary Nichy Brown nicky@ent.myzen.co.uk or +44 7577 768808
https://www.imperial.nhs.uk/consultant-directory/hesham-saleh Hesham do injections with fat. Contack his secretary Sharon Atkinson SHARON@HARLEYENT.COM, http://www.harleyent.com/sharon-atkinson.html

France
https://iufc.fr/ Do crafting, injections with fat and shims
Dr. Clair Vandersteen vandersteen.c@chu-nice.fr
Or call his secretary Elisabeth +33 (0) 4 92 03 17 52
Check out there YouTube canal with four videos of their surgeries: https://www.youtube.com/channel/UC6qJ5oVUJS_IyesUflDyhqA

Germany
https://www.hno-koeln-zenev.de/ Streppel and Zenev do injection with fat, and closes the tube permant from the ear site.
https://www.hno-praxis-muenchen.com/ Klinkmann do injection with hyaluronic acid and shims. He is working on getting the PET plug available for use.
https://www.vidia-kliniken.de/hno/team/diakonissenkrankenhaus/lebenslauf-und-mitgliedschaften-prof-dr-serena-preyer?fbclid=IwAR1GXJADZipt73qYmQy8t1gsDjxHLh2a9VnUGOyM0ij1ESfmRkx9MpxQA34
Do injections
https://www.helios-gesundheit.de/kliniken/berlin-buch/unser-angebot/unsere-mitarbeiter/profil/person/marc-bloching/?fbclid=IwAR1XdvQhBF_fM_zMgehEz82yUZFOtmfjakipEJ3V-0A_M55mdlFFsm8w5Sk Do injections

Prof Dr. Gloddek
https://www.hno-meppen-lingen.de/leistungen/speicheldruesendiagnostik/


Denmark
Only reatment yet but Odense Universitet is closing the tube from the ear site with fat. They are working on learning injection. Contact Michael Dahlstrøm in Svendborg.
http://www.ouh.dk/wm375234

Turkey
Prof. Caglar Batman / Çağlar Batman. Does radiesse injections.
https://www.academichospital.com.tr/en/hekimler/caglar-batman-prof-m-d/

Dr. Yavuz Selim Yıldırım (Hisar Intercontinental Hospital)
Said he had never done cartilage grafting but he was willing to try it. He said he had a chance to discuss these techniques with Dr. Poe in the past.
https://hisarhospital.com/en/doctor/assoc-prof-yavuz-selim-yildirim-m-d/?fbclid=IwAR0YubHeUoeWAZfhSIZo_KgiZOe3Tqgy9VDBN8xEwnxyN9br62QZm0m2MvE

Belgium
Dr. Michaël Boedts
https://www.brai3n.com/en/team/michael-boedts/

Netherlands
Dr. Metselaar and Dr. Datema
https://www.erasmusmc.nl/
Ingridwoensdag 05 mei 2021 - 09:10u
Hoi allemaal,
Ik heb mijn hele leven al last hiervan en sinds een paar jaar erachter gekomen wat het is (mede door deze site). Naast alle 'bekende' klachten heb ik ook heel vaak veel pijn in mijn oren. Dit wordt erger bij kou en vooral wind. Hebben andere mensen daar ook last van? Ik lees het hier niet terug maar denk zelf wel dat het ermee te maken heeft.
Groetjes Ingrid
Mireillewoensdag 05 mei 2021 - 08:23u
Hoi, daar ben ik weer. Sorry voor mijn late reactie! De filler is door dr Metselaar en dr Datema van het Erasmus geplaatst. Best een vervelende ingreep, maar te doen. Ik heb er een paar dagen last van gehad dmv bloedneus, adertje gesprongen in oog en gevoelig. Helaas heeft het niet geholpen. Ik heb wel het idee dat het er wat later op de dag ‘inschiet’ (zoals ik het altijd benoem). Op 1 juni willen ze er na overleg met mij meer filler gaan inspuiten, maar ik twijfel nu steeds meer. Heb sindsdien meer slijm in de keel en verslik me regelmatig met drinken. Ik denk dat dit hier door komt en weet niet wat het effect gaat worden als het buisje nog nauwer gaat worden. Herkent iemand dat?
Ericmaandag 03 mei 2021 - 22:27u
Hoi
ik ben eigenlijk ook wel erg nieuwsgierig hoe gegaan is met Mireille.
Zelf ben ik doorverwezen naar het UMC in Leiden maar dat het kan nog maanden duren voordat ik daar terecht kan.
Ingridvrijdag 30 april 2021 - 20:40u
Hoi allemaal,
Op deze pagina terecht gekomen door mijn klachten te googlen. Vorig jaar voorjaar/zomer zijn deze klachten begonnen bij mij. Toen alleen mijn rechteroor. In het najaar en de winter eigenlijk weinig tot geen last en nu het voorjaar er weer is begint het weer. Nu ook vaker beide oren. Ik ben bekend met hooikoortsklachten, door medicatie volledig onderdrukt dat wel. Zou dit hiermee samen kunnen hangen? Ook span ik continu mijn kaakspieren aan. Soms zo erg dat ik niet meer weet hoe ze te ontspannen. Heeft dit verband met dit ziektebeeld. Ik vind het behoorlijk frustrerend en ik zie het eigenlijk als een beperking. Ik laat soms, door diep opsnuiven expres mijn oren dicht 'ploppen' om zo niet mijn eigen stemgeluid en ademhaling te horen. Ik lees tot mijn grote spijt dat er ook weinig over bekend is en dat er weinig aan te doen is. Ik lees hier iemand die aangeeft bepaalde neussprays te gebruiken? Heeft iemand nog tips voor mij? Ik ga sowieso een afspraak bij mijn huisarts maken om eens in mijn oren te laten kijken.
Groet,
Ingrid
Danjellawoensdag 14 april 2021 - 08:32u
Hoi Mireille,
Hoe is het gegaan met de behandeling?
Danjelladinsdag 13 april 2021 - 08:09u
Hoi Mireille,
Succes met de ingreep! Goed om te horen dat ze in Nederland deze behandeling nu ook gaan toepassen. Welke KNO arts gaat dit doen?
Mireille Wieringazondag 11 april 2021 - 19:55u
Hoi allemaal, ik ben hartstikke zenuwachtig, want dinsdag krijg ik vanwege mijn TA in het Erasmus een tijdelijke filler in mijn BvE gespoten. Ook voor hen een experiment. Teveel, dan is het buisje mogelijk een paar maanden dicht! Wie heeft hier ervaring mee? Ik las dat ene Erwin eerst ook een tijdelijke filler had gekregen in Duitsland en dat dit voor 99% hielp! Ik heb al van alles geprobeerd vanaf mijn 16e, maar niets hielp en ik ben nu 51. Ik vind het vaak zo vermoeiend.. Eric, aan de andere kant heb ik ook een disfunctionele tuba en die zorgt er ook voor dat alles meefibreert in je oor. Knettergek werd ik ervan: 2 soorten neussprays helpen me hierbij nog steeds. Maar ja, dan gaat het andere buisje juist weer te ver open, dus schiet niet op.
Maar ik ben heel benieuwd wie ook zo’n tijdelijke filler ingespoten heeft gekregen, want.. doe ik er nu goed aan??
Vonvrijdag 09 april 2021 - 23:53u
Hallo ik kom hier op jullie site terecht,na zoeken over mijn oorprobleem.Een heel verhaal ,want dit speelt al 3 jaar ! Word er een beetje moedeloos van.Tis begonnen met buisjes,die heb ik totaal al zo'n 10 jaar.De reden was dat het oor altijd dicht ging zitten.En dit ging goed dat het oor weer los was en het gehoor goed..Het gevoel was alsof je erg verkouden bent,en de oren dus dichtslaan.Nu 3 jr terug terugkijkend,buisje was er weer uit,en mijn gehoor weer niet goed.Blijkt er een ontsteking te zitten,dus geen nieuwe buisje,maar antibiotica's,oog /oordruppels,prednison,niks hielp.Toen kreeg ik een loopoor,smorgens als ik wakker werd,plakte mijn haren aan het oor.Het liep mij letterlijk echt de oor uit,dat ik standaard een papieren zakdoekje bij me had om te deppen.Dus weer naar het ziekenhuis,schoonmaken / uitzuigen,en weer een ander middeltje,sofradex flixonase etc.....Werd er moedeloos van.Ook nog een scan gehad,ze dachten aan een brughoektumor.Dit was gelukkig goed,maar er zou een middenoorontsteking zitten,en in de cellen an het schedelbot ( Mastoid)Afijn......toen een operatie ondergaan aan de Mastoid.Dit is uitgeboord,met een deuk achter mijn oor,en het geluid wat ik nu heb is zelfde gebleven als voor de operatie :( Zal het eens omschrijven : Als ik geeuw,dan plopt het soms los,dat ik heel helder hoor...e soms bij bukken,ook of het soms los plopt..en ik hoor mezelf ademen en hard praten erg vervelend.En dit is dan van korte duur.....want dan plopt er weer wat dicht voor mijn gevoel....en dan is mijn gehoor DOF.(dit doffe gevoel heb ik doorgaans dag in dag uit.
Als ik ergens ben waar het rumoerig is ,en er zit iemand aan de kant van mijn slechte oor te praten,versta ik het moeilijk. ,heel in de verte,zo vreselijk lastig.Nu zegt mijn arts,de buis van eusthasius is (chronisch)ontstoken of werkt niet ?......wat precies is mij niet duidelijk ! Heb ook een gehoorapparaat gehad op proef,dit werkte ook niet.De ene na de andere teleurstelling,en ik word er niet goed van......en nu 3 jaar verder.....en nog niet duidelijk wat er precies aan de hand is.Nu kwam ik deze site tegen....tuba aperta en denk,zal het dit misschien zijn ?Zag wel sommige verhalen die overeen komen met mijn probleem.Ik wil het nu hoger opzoeken,bij een Universiteit of academisch ziekenhuis.Wie kan mijn een zeer goed KNO arts aanbevelen ? En ik hoor graag wie zich hier in herkend én of bekent mee is.
Etiennedinsdag 30 maart 2021 - 10:42u
Hallo, > 1 jaar TA door 35 kg gewichtsverlies in korte periode, komt vaak voor volgens Kno arts, ergens tips/do/don't 's te vinden? Ik denk aan douchen met of zonder dopjes e.d.

Volgende pagina